șindrilă flexibilă (bituminoasă)

PLACURI SHINGLAS

Șindrilă multi-strat TECHNONICOL SHINGLAS și șindrilă monostrat flexibilă (bituminoasă) TECHNONICOL de la dealerul oficial din Moldova. Producătorul oferă o garanție pentru plăci pentru o perioadă de 10 până la 60 de ani, în funcție de colecție.

Vom calcula costul materialelor, vom livra pe site-ul dvs., vom oferi o garanție

Plată

Calculăm materialele pentru acoperiș gratuit

Livrare

SHINGLAS livrare zoster

CERI UN CALCUL

consultarea cu zona zoster

  Instalarea sindrila SHINGLAS

  Instrucțiuni video

  veți învăța cum să montați șindrilele flexibile SHINGLAS pe acoperiș

  NOU STANDARD DE ACOPERIRE

  PLACĂ MULTISTRATURI SHINGLAS

  Material exclusiv, super puternic și incredibil de frumos. Forma șindrilei, care amintește de țiglele de piatră pentru acoperișuri din vremurile străvechi, creează un efect unic. Raport ideal preț / calitate cu o garanție de 20 până la 60 de ani.

  • Fiabilitate
  • Stratificare
  • Garantia producatorului
  • Culoare și textură tridimensională
  • Reduce nivelul de zgomot
  • Tot sezonul
  GARANTIE 60 DE ANI

  Continent

  Șindrilele cu trei straturi sunt un material exclusiv, extrem de durabil și incredibil de frumos. Forma șindrilei, care amintește de țiglele de piatră pentru acoperișuri din vremurile străvechi, creează un efect unic. „Greul” din lumea acoperișurilor are o perioadă de garanție fără precedent de 60 de ani! Acum puteți moșteni un acoperiș de calitate!
  GARANTIE 60 DE ANI

  Atlantic

  Natura unică a celui de-al doilea ocean ca mărime din lume a devenit prototipul pentru noua formă a șindrila cu trei straturi. Liniile sale trasează modelul valurilor interminabile ale Atlanticului care spală numeroasele sale arhipelaguri. Paleta de culori a colecției reflectă diversitatea peisajelor insulelor oceanice, transmitând frumusețea naturii locale prin relieful unic tridimensional al plăcilor.
  GARANTIE 55 DE ANI

  Western

  Șindrilă cu două straturi, cu o formă patentată, care nu are analogi în lume, adaugă un volum holografic unic aspectului clasic al șindrilelor. Este o combinație de nuanțe unice și caracteristici tehnice excelente care conferă acoperișului proprietăți de rezistență deosebite.

  GARANTIE 60 DE ANI

  Jazz

  Culori rafinate, joc de nuanțe și volum 3D. Forma specială a tăierii țiglelor dă impresia că acoperișul este realizat din piese naturale: șindrilă sau ardezie.
  GARANTIE 50 DE ANI

  Țară

  Colecția de plăci cu două straturi include opt culori nobile care reproduc combinații de diferite nuanțe în natură și fac posibilă implementarea oricărui concept propus de arhitect.
  GARANTIE 30 DE ANI

  Fermă

  Șindrilă cu două straturi la dispoziția tuturor! Patru culori populare vor completa organic stilul oricărei case, iar relieful texturat va adăuga soliditate și individualitate acoperișului.

  GARANTIE 20 DE ANI

  Fazenda

  Dezvoltările unice ale rețetelor au făcut posibilă crearea unui produs cu două straturi de calitate americană standard. Paleta clasică de 4 culori, realizată din pansament bazaltic multicolor cu adaos de antracit, subliniază în mod eficient liniile tăieturii populare „dinte de dragon”.

  Zoster flexibil

  PLACĂ TEHNONICOL MONO STRACT

  Представлена разнообразием форм нарезки и широким набором привлекательных цветов, позволяющих удовлетворить самые разные вкусы.

  • Durabilitate
  • Garantia producatorului
  • Protecție împotriva zăpezii
  • Un singur strat
  ОДНОСЛОЙНАЯ ЧЕРЕПИЦА
  GARANTIE 50 DE ANI

  Foxtrot

  Cea mai largă paletă de culori expresive care dezvăluie frumusețea speciilor de lemn în toată diversitatea lor vă va permite să alegeți un acoperiș pentru cea mai remarcabilă idee de design. Forma originală a șindrilei subliniază în mod favorabil profunzimea nuanțelor, jocul lor și accentele contrastante.

  GARANTIE 50 DE ANI

  Samba

  Un acoperiș grațios, cu o umbră proiectată spectaculos, va accentua aspectul unic al oricărei clădiri. Culorile bogate ale pietrelor uimitor de frumoase, folosite din cele mai vechi timpuri pentru a crea bijuterii, se reflectă în plăci, care vor deveni un adevărat decor al casei tale!
  GARANTIE 30 DE ANI

  Rumba

  Acoperiș spectaculos în relief, cu o formă interesantă și tranziții de culoare deosebite. Nuanțele restrânse într-o gamă naturală caldă vor face un ansamblu demn cu orice acoperiș.

  GARANTIE 30 DE ANI

  Cadril

  Un clasic elegant, exprimat într-o formă impecabilă și o paletă de culori nobile care reflectă lumea bogată a pietrelor, vibrantă și surprinzător de variată.

  GARANTIE 30 DE ANI

  Tango

  Sindrila de o formă neobișnuită, complicată, atunci când este așezată pe acoperiș, creează o textură care amintește de frunzișul dens al copacilor. O singură privire la acoperiș - și sunteți transportat într-o pădure misterioasă ...

  GARANTIE 30 DE ANI

  Modern

  Patru culori multifacetate, care repetă nuanțele complexe de culoare ale peisajelor naturale și ale mineralelor naturale, pot evoca un real zbor al imaginației creative în creatorii proiectelor viitoare.

  GARANTIE 30 DE ANI

  Flamenco

  Culorile suculente combinate cu o formă clasică transmit aroma caracteristică a Spaniei vesele. În revărsările moi ale plăcilor, puteți vedea jocul razelor soarelui fierbinte mediteranean.

  GARANTIE 30 DE ANI

  Salsa

  Paletă suculentă de fructe exotice cu o umbră vizibilă. Se realizează prin tăierea foilor dintr-un material rulat obținut prin impregnarea și acoperirea unei baze de fibră de sticlă cu un bitum-polimer
  вяжущим, с последующим нанесением различных видов защитных покрытий.

  GARANTIE 30 DE ANI

  Bolero

  O formă croită tradițională și o paletă naturală calmă, cu o umbră impresionant de detaliată.

   

  ГАРАНТИЯ 20 ЛЕТ

  ACCORD FINLANDEZĂ

  Culori pure cu nuanta vizibila pentru cei care cauta un acoperis monocrom deosebit la un pret accesibil.

   

  ГАРАНТИЯ 20 ЛЕТ

  SONATA FINLANDEZĂ

  Традиционная для однослойной черепицы форма нарезки, напоминающая мозаику, придётся по вкусу мде. 

  GARANTIE 10 DE ANI

  Optima

  Șindrilă flexibilă cu un singur strat, sub forma tradițională "sonata", pe bază de bitum îmbunătățit - cea mai bună opțiune pentru o acoperire bugetară cu o garanție de 10 ani

  Zoster flexibil

  echipamente

  Tigla streașină

  Proiectare estetică a patinelor, ușurința instalării cornișelor, protecție împotriva încărcărilor maxime de vânt, zăpadă și ploaie. Zoster este format din trei segmente egale, fiecare segment este fixat cu 4 cuie. Pe cornișă șindrila este folosită în întregime, pe coamă și margine, șindrila este împărțită în trei segmente.
  Коньково-карнизная черепица

  Covor de vale

  Este folosit în KMS, ca hidroizolare a fracturilor interne ale acoperișului (văilor), care sunt cel mai expuse la zăpadă și ploaie. De asemenea, covorul de vale etanșează pereții și țevile adiacente la verticală. Culoarea este potrivită cu zona zoster.
  Ендовный ковер

  Cuie pentru acoperiș

  Cuie speciale anticorozive pentru acoperiș cu cap larg vă vor ajuta să instalați rapid și eficient șindrila.

  Unghiile sunt ambalate într-o cutie de 5 kg.

  Фирменные кровельные планки

  Lamele de acoperiș marca

  Scânduri acoperite cu bazalt natural în culoarea șindrilei. Fabricat din oțel de înaltă calitate, cu o grosime de 0,45 mm cu acoperire AZ150 (Aluzinc 150 gsm). Ele vă permit să creați o singură schemă de culori cu acoperișul principal, un aspect estetic complet al ansamblului. Sortimentul include: benzi de bont, benzi de capăt și cornișă.

  Пластиковая вентиляция ТЕХНОНИКОЛЬ

  Грамотное устройство вентиляции — залог не только долгой службы кровельной конструкции и здания в целом, но и существенной экономии денежных средств на энергопотреблении.

  У нас в ассортименте представлены сплошные кровельные коньковые, точечные аэраторы, вент.выходы, проходные элементы и др.

  Пластиковая вентиляция ТЕХНОНИКОЛЬ

  Подкладочные ковры

  ANDEREP — cовременные инновационные подкладочные ковры, имеющие широкую область применения.

  Их можно использовать в различных конструкциях скатных кровель, как на вновь возводимых сооружениях, так и при ремонте, а также использовать в качестве временной кровли при перерывах в работе сроком до 6 месяцев.

  Подкладочные ковры
  Aflați costul

  Consultare