Водосточная система ТехноНИКОЛЬ
TECHNONICOL

Sisteme de drenaj și proiectoare TECHNONICOL

Sistemul de drenaj este o parte integrantă a oricărei clădiri.

Funcția principală a sistemului de drenaj este colectarea organizată a topiturii și a apei de ploaie de pe acoperiș și îndepărtarea acesteia de la fundația unei clădiri sau a unei structuri. În absența unui sistem de drenaj, pot apărea o serie de probleme, inclusiv deteriorarea pereților din cauza precipitațiilor, umezirea fundației, precum și distrugerea zonei oarbe și inundarea subsolului clădirii în sine. Instalarea unui astfel de sistem va proteja fațada și subsolul clădirii de efectele negative ale apei și de distrugerea prematură.

Водосточная система ТехноНИКОЛЬ в Кишиневе
Sisteme de drenaj

Comanda Sisteme de drenaj și spoturi TECHNONICOL

Managerul nostru vă va sfătui cu privire la sistemele de jgheaburi și spoturi TECHNONICOL

Plată

Să calculăm numărul de elemente

Livrare

Livrarea sistemului de drenaj și a reflectoarelor

CERI UN CALCUL

  15 ani garantie

  Sistem de drenaj pentru acoperiș din plastic TECHNONICOL 125/82

  Sistem de drenaj din plastic TECHNONICOL: este un sistem semicircular (jgheaburi D - 125 mm, țevi D - 80 mm) realizat din PVC de înaltă calitate. Are caracteristici excelente, rezistă la înghețurile rusești, are rezistență ridicată la radiațiile UV și diverse influențe agresive și, mai presus de toate, nu este supusă coroziunii. Este utilizat pentru colectarea eficientă a ploii și a topirii apei de pe acoperiș. Proiectat pentru utilizare în cabane și construcții joase. Instalare ușoară și rapidă și suporturi special concepute sunt disponibile pentru a reduce numărul de suporturi.

  15 ani garantie

  Sistem de jgheab din plastic TECHNONICOL MAXI 152/100

  Designul sistemului de drenaj TECHNONICOL MAXI este extrem de fiabil și plăcut din punct de vedere estetic. Volumul crescut de debit (jgheaburi D - 152 mm, țevi D - 100 mm), soluțiile tehnice bine gândite ale elementelor și designul original au făcut posibilă crearea unui nou produs premium.

  Designul noului sistem de jgheaburi TECHNONICOL MAXI este extrem de fiabil și plăcut din punct de vedere estetic. Volumul crescut de debit (jgheab 152 mm, țeavă 100 mm), soluțiile tehnice bine gândite ale elementelor și designul original au făcut posibilă crearea unui nou produs premium.

  Instalarea sistemului de drenaj din plastic TECHNONICOL

  15 ani garantie

  Sistem de jgheaburi metalice TECHNONICOL 125/90

  Canalul de scurgere este realizat din oțel cu grosimea de 0,55 mm, cu un strat de zinc de 12-17 microni și un strat poliuretanic pe două fețe cu o grosime de cel puțin 40 microni.

  Este folosit pentru colectarea eficientă a apei de ploaie și de topire de pe acoperiș în cabane și construcții joase.

  Instalarea unui sistem de drenaj metalic TECHNONICOL

  TECHNONICOL

  Spoturi din vinil

  Soffiturile îmbunătățesc ventilația spațiului sub acoperiș, sunt o parte integrantă a lucrărilor de acoperiș și etapa finală decorativă în proiectarea consolelor de streașină.

  Panourile de tip Soffit și profilele de conectare și ghidare, precum și componentele TECHNONICOL sunt fabricate dintr-o compoziție pe bază de copolimeri de clorură de polivinil și / sau clorură de vinil cu aditivi diferiți utilizând echipamente germane moderne.

  Виниловые софиты
  30 de ani garanție

  complet perforat

  Sunt folosite pentru o mai bună circulație a aerului în spațiul sub acoperiș (cornișe și frontoane). Suporturile perforate sunt proiectate în așa fel încât să asigure cel mai bun flux de aer în spațiul de ventilație, precum și să protejeze spațiul sub acoperiș de pătrunderea păsărilor și a insectelor. Oferă durabilitatea acoperișului.

  • Dimensiuni panou: 3 × 0,34 m
  • Lățimea efectivă a panoului: 0,308 m
  • Suprafata utila panoului: 0,924 m
  30 de ani garanție

  Parțial perforat

  Asigurați o admisie suficientă a aerului în spațiul de sub acoperiș, minimizând în același timp pătrunderea prafului. Folosit la streașină.

  • Dimensiuni panou: 3 × 0,34 m
  • Lățimea efectivă a panoului: 0,308 m
  • Suprafata utila panoului: 0,924 m
  30 de ani garanție

  Fara perforatie

  Potrivit pentru decorarea tavanului în orice încăpere nerezidențială (terasa, foișor, garaj, verandă). Acestea sunt folosite acolo unde nu este necesară ventilația sau pe consolele frontale.

  • Dimensiuni panou: 3 × 0,34 m
  • Lățimea efectivă a panoului: 0,308 m
  • Suprafata utila panoului: 0,924 m
  Aflați costul

  Consultare