TECHNONICOL

Rolați materialul din bitum

Corporația TECHNONICOL oferă materiale de construcție moderne care îndeplinesc standardele de calitate rusești și europene.

CERI UN CALCUL

  Materiale pentru rulouri pentru acoperișuri

  Linocrom

  Linocrom este un material laminat pentru acoperiș. Linocrom se obține prin aplicarea pe două fețe a unui liant de bitum, format din bitum și umplutură, pe o bază din fibră de sticlă (fibră de sticlă, fibră de sticlă) sau poliester, urmată de aplicarea straturilor de protecție pe ambele părți ale pânzei. Ca straturi de protecție se folosesc pansamente cu granulație grosieră (șist, asbagal), cu granulație fină (nisip) și folie de polimer.

  Линокром

  În funcție de tipul de straturi de protecție și de domeniul de aplicare, Linocrom este produs în două grade:
  Linocrom K - cu pansament cu granulatie grosiera pe fata si folie polimerica pe partea sudata a retelei; este utilizat pentru dispozitivul stratului superior al covorului de acoperiș;
  Linocrom P - cu pansament cu granulație fină sau folie de polimer pe partea frontală și folie de polimer pe partea inferioară a pânzei sau cu o coletă cu granulație fină pe ambele părți ale pânzei; este folosit pentru dispozitivul straturilor inferioare ale covorului de acoperiș.

  Zona de aplicare:
  Proiectat pentru dispozitivul covorului de acoperiș al clădirilor și structurilor.

  Particularități:

  • mulți ani de experiență în aplicare
  • durata de viață 7-10 ani
  Materiale pentru rulouri pentru acoperișuri

  Ruberoid

  Ruberoid - material pentru acoperiș și impermeabilizare. Constă din carton pentru acoperiș și liant bituminos aplicat pe acesta. Materialul este acoperit pe ambele părți (azbest, talc etc.)

  Zona de aplicare:
  Materialul este destinat instalării și reparării acoperișurilor cu o durată de viață de cel mult 5 ani și hidroizolației structurilor clădirii.

  • Ruberoid RKK-350 - pentru stratul superior al covorului de acoperiș
  • Ruberoid RCP-350 - pentru stratul superior al covorului de acoperiș cu strat protector și straturile inferioare ale covorului de acoperiș; pentru hidroizolarea în rulou a structurilor clădirilor
  • Ruberoid RPP-300 - pentru straturile inferioare ale covorului de acoperiș
  Materiale pentru rulouri pentru acoperișuri

  Stekloizol

  Stekloizol este un material de acoperiș și hidroizolație rulo format dintr-o bază din fibră de sticlă, pe care se aplică uniform pe ambele părți un liant bituminos. Pansamentul cu granulație grosieră și pelicula de polimer sunt utilizate ca straturi de protecție.

  В зависимости от вида защитных слоев и области применения Стеклоизол выпускают следующих марок:

  Stekloizol K - cu pansament cu granulatie grosiera pe fata si folie polimerica pe partea inferioara a retelei; este folosit pentru dispozitivul stratului superior de hidroizolație cu protecție solară;

  Stekloizol P - cu o folie de polimer pe partea frontală și inferioară a benzii; este utilizat pentru dispozitivul straturilor inferioare de impermeabilizare.

  Aflați costul

  Consultare