TechnoNIKOL: noua colecție de plăci de fațadă HAUBERK - europeană

Технониколь: новая коллекция фасадной плитки HAUBERK - Европейская

HAUBERK facade tiles are a relatively new building material for Moldova, presented in the country for only two years.

In such a short period of time, it managed to establish itself as a reliable, practical and aesthetic building material. So what is this material and why are homeowners choosing it?

Azi faianta TECHNONICOL HAUBERK unul dintre cele mai bune materiale moderne inovatoare pentru placarea fațadelor.

Baza plăcilor de fațadă este fibra de sticlă și bitum îmbunătățit. Stratul exterior este acoperit cu granulat de bazalt natural. Dacă vorbim despre principalele avantaje ale materialului, atunci este creșterea etanșeității, rezistența la coroziune și temperaturi extreme, deteriorarea mecanică, razele UV, materialul nu se estompează la soare, își păstrează aspectul și culoarea inițială.

Aplicație фасадной плитки ТЕХНОНИКОЛЬ HAUBERK posibil în regiuni cu climat complet diferit. Funcționarea materialului este permisă la temperaturi de la -60 la +110 ° C. Materialul este rezistent la căldură, ceea ce este deosebit de important pentru regiunile sudice. De asemenea, plăcile HAUBERK reacționează calm la îngheț, sunt rezistente la crăpare și nu se deformează la temperaturi sub zero.

Технониколь: новая коллекция фасадной плитки HAUBERK - Европейская

Fațada atrage atenția de la distanță nu numai datorită soluțiilor de culoare. Placile de placare TECHNONICOL HAUBERK au un model si o suprafata rugoasa mata texturata, ceea ce confera volum suplimentar si profunzime de culoare fatadei. Acest efect 3-D face arhitectura clădirii mai atractivă.

Технониколь: новая коллекция фасадной плитки HAUBERK - Европейская

Placa TECHNONICOL HAUBERK este optima pentru cele mai complexe forme de fatade - arcade, semicercuri, structuri ondulate.

Placile de fațadă sunt prezentate în două forme de bază - Cărămidă și Piatră. Materialul de pe fațadă arată atât de natural încât nu devine imediat clar că aceasta nu este cărămidă sau zidărie adevărată.

Placile de fațadă HAUBERK cu formă de „piatră” sunt prezentate astăzi în trei culori - Cuarțit, Travertin, Ardezie.

Forma „cărămidă” are o gamă mult mai largă. Acest lucru se datorează popularității mari a cărămizilor în construcțiile joase. Anterior, plăcile de fațadă în formă de cărămidă erau prezentate în 7 culori.

Anul acesta, gama de plăci pentru fațadă a fost completată cu cinci culori noi simultan: engleză, belgiană, gotică, catalană, scoțiană. Aceste culori sunt combinate în colecția „europeană”.

Numele culorilor din această colecție ne amintesc imediat de arhitectura tradițională a vechii Europe, de istoria și stilul ei. Pentru a crea colecția, au fost selectate cele mai populare scheme de culori pentru fațadele europene.

Producătorul de plăci de fațadă TECHNONICOL HAUBERK oferă o garanție de 20 de ani, care confirmă încă o dată fiabilitatea și durabilitatea materialului.

Placi pentru fațadă, colecția TECHNONICOL HAUBERK „Evropeyskaya” combină un model tradițional de cărămidă cu soluții inovatoare ale materialului de fațare modern.

Poți evalua avantajele materialului și să-l vezi cu ochii tăi în birourile companiei FCP «VADINA» SRL, care este distribuitorul oficial al TECHNONICOL în Moldova.

Compania activează pe piața construcțiilor din republică de peste 23 de ani și este specializată exclusiv în aprovizionarea directă și en-gros a tuturor tipurilor de materiale moderne de fațadă, acoperiș și termoizolație fonică.

Prin cod promoțional #Optimalpentrufațadă până la sfârșitul lunii aprilie, fiecare client va primi un cadou! Nu uitați să denumiți codul promoțional atunci când cumpărați plăci de fațadă TECHNONICOL HAUBERK în birourile companiei FCP «VADINA» SRL.

Adresele biroului de vanzari:

Chișinău, st. Uzinelor, 104 (vis-a-vis de EFES Vitanta)

тел.: 079 99-53-99, 079 99-84-99

Bălți, st. Nicolae Jorga, 9 (langa metrou)

tel.: 079 99-37-99

www.vadina.md

www.shinglasmoldova.md